Objednávka průvodce

21 dní očisty těla

Na této stránce si můžete objednat Průvodce,
který Vám bude každodenní inspirací a pomocníkem za Vaším vysněným cílem

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Přečtěte si, co říkají ostatní o programu očisty těla:

Na podzim 2019 jsem zkusila svůj první detox. Od té doby dělám detox dvakrát do roka a jím každý den "zelenáče", zjistila jsem, že mi to dělá dobře. Nastartovala jsem si novou životosprávu a začala se aktivně hýbat.
Alena P.
Brno, 62 let
Díky očistě jsem já zhubla 4kg a můj parťák dokonce 10kg a s tím i hromada cm. Ale HLAVNĚ jsem se zbavila mé závislosti na cukru! Můj parťák, který tvrdil, že on jako vrchní pojídač steaku nemůže přežit bez masa a život bez piva není život, to zvládl! Dokonce nemá potřebu se vracet ke starým zlozvykům.
Renča a Martin
Florida
Do očisty jsem šla naplno. A hned jsem byla nadšená. Recepty na každý den, včetně nákupního seznamu. Nemuset vymýšlet co vařit, paráda 🙂 A kolik nových druhů potravin jsem poznala, občas jsem ani nedokázala vyslovit jejich název a ty nové chutě! Ano, ne vše mi hned chutnalo, ale je spousta koření, která mi s tím pomohla. Vůbec nic mi z normálního jídla, na které jsem byla do té doby zvyklá nechybělo. A vždy jsem se těšila na další den, co zase bude dobrého. Byla jsem plná energie a v noci se mi konečně krásně spalo, žádné nafouklé břicho ani zažívací potíže. A výborné byly diskuze a připomínky ve skupině. Různé postřehy a připomínky. V partě se vše líp zvládá.
Peťa M.
Brno

Potřebujete pomoct s objednávkou?

Napište mi na info@lucigutveisova.cz

Kontakt       Ochrana osobních údajů       Obchodní podmínky